x تبلیغات
روزمرگی

نکات قابل پیگیری حسابرسی در رسیدگی به حساب صندوق و تنخواه گردان چیست؟

 نکات قابل پیگیری در رسیدگی به حساب صندوق و تنخواه گردان:

  • تعیین سقف حداکثری برای حساب های صندوق و تنخواه در طول سال و تطابق آن با آئین نامه یا مجوز سقف
  • بررسی تضمین دریافت شده از صندوق دار و تنخواه گردان بر اساس بالا ترین سقف وجه
  • بررسی دریافتی ها و پرداختی های عمده حساب های صندوق و تنخواه
  • کسب اطمینان از تسعیر ارز نزد تنخواه و صندوق بر اساس نرخ ارز در پایان سال
  • استخراج مانده تنخواه و صندوقی که راکد یا بدون استفاده می باشد و تسویه نشده است
  • دریافت تاییدیه از تنخواه گردان و صندوق دار
  • بررسی شمارش صندوق و تنخواه توسط مسئولین مالی
  • رسیدگی به حساب های دریافتنی تجاری و غیر تجاری و پیش پرداخت ها:

رسیدگی به حساب های دریافتنی تجاری و غیر تجاری و پیش پرداخت ها که قسمت 4500 پرونده می باشد، دارای مورد های زیر است:

 رسیدگی به حساب بدهکاران تجاری:

مطالبات شرکت از خریداران کالا و خدماتی که توسط شرکت ارائه می شود، بدهکاران تجاری شرکت هستند که اقلام بدهکار مانده حساب های این سر فصل به سمت حساب فروش و درآمد کسب شده ثبت می شوند و اقلام بستانکار حساب های دریافتی آن به وجوه نقد دریافتی شرکت مربوط می گردد.

 کنترل های مربوط به سندرسی اقلام عمده بدهکاران تجاری:

  • کنترل ثبت صحیح و طرف حساب برای اقلام بدهکار و بستانکار حساب
  • کنترل رسید دریافت وجه نقد/ اسناد که مربوط به اقلام بستانکار حساب می باشد
  • کنترل مدارک دریافت وجه که مربوط به اقلام بستانکار حساب می باشد
  • کنترل صورت حساب فروش برای اقلام بدهکار حساب

 پیگیری سال مالی بعد کلیه اقلام:

پس از رسیدگی به حساب بدهکاران تجاری و پس از اخذ تاییدیه ها و پیگیری مجدد آنها، اقلام مانده بدهکاران تجاری سال مالی بعد مورد رسیدگی قرار می گیرد و پس از آن، وصول مطالبات تجاری سال بعد مورد بررسی قرار می گیرد.

 جمع بندی اقلام راکد بدهکاران تجاری:

با بررسی مانده پایان سال و اول سال، اگر مانده ها تغییر نکند تمامی اقلام راکد در سرفصل جمع آوری می شوند و مورد بررسی مجدد قرار می گیرند.

این بررسی برای پی بردن به این است که مشمول ذخیره مالیات مستقیم می گردد یا خیر و آیا احتساب ذخیره لازم است یا نه.

 رسیدگی به اسناد دریافتی تجاری:

این اسناد شامل چک های دریافتی هستند که از مشتریان اخذ می گردند و وصول نشده اند. این چک ها لازم است که در سررسید به منظور وصول به بانک ارائه گردند.

صورت ریزاین اسناد توسط حسابرس و شرکت تهیه می شوند و این صورت به شرح زیر می باشد.

شماره چک عهده (مشتری واگذار کننده) مبلغ چک سررسید چک
نکته: اخذ صورت ریز این اسناد باعث می شود که دیگر نیازی به سندرسی در سر فصل اسناد دریافتنی نباشد.

استفاده ازحسابداری ابری رایگان برای مدیریت بهتر بخش فروش شرکت های پیشنهاد می شود.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d9%84-%d8%ad%d8%b3%d8%a7%d8%a8%d8%b1%d8%b3%db%8

بخش بایگانی چه وظایفی دارد؟

 وظیفه بایگانی در هر سازمان طبقه بندی اسناد، ثبت و ضبط و کنترل آنهاست و این وظیفه از مرحله دریافت سند آغاز و تا زمانی که به علت سلب ارزش و برطبق مقررات ازبین می رود و یا به علت ارزش استثنایی در محل معینی برای همیشه نگهداری می شود دوام خواهد یافت.

  •  نظارت و کنترل بر تحویل و دریافت پرونده ها و مکاتبات از قسمتهای مختلف
  •  تشکیل پرونده ها برابر کدهای تعیین شده در قسمتهای مربوطه
  •  شماره گذاری کلیه سوابق ارسالی به بایگانی
  •  تحویل گرفتن پرونده ها و نامه ها از دبیرخانه و بررسی شماره صادره آن پرونده
  •  برگ شماری و شماره گذاری پرونده های وارد به بایگانی
  •  تعویض زونکن های فرسوده و پشت نویسی پرونده ها و زونکن ها
  •  بررسی زمان امحاء اوراق

استفاده از اتوماسیون اداری رایگان یار برای سازمان ها و افزایش راندمان کاری آن ها پیشنهاد می شود.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%a8%db%8c%d8%b1%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%88-%d8%b4%d8%b1%d8%ad-%d9%88%d8%b8%d8%a7%db%8c%d9%81-%d8%a2%d9%86-%d8%a8%d8%ae%d8%b4-%d9%8

وظایف گرافیست دورکار چیست؟

گرافیست دورکار

اگر شما ایده های خلاقانه زیاد و ذوق هنری کافی دارید میتوانید به عنوان گرافیست دورکار فعالیت کنید و بر اساس سفارش هایی که میگیرید، ایده ای را به کمک تصویر به مخاطبان انتقال دهید

البته یک گرافیست دورکار علاوه بر خلاقیت و ذوق هنری باید علم تخصصی گرافیک و توانایی کار با نرم افزارهای گرافیکی و اطلاع از جدیدترین اطلاعات و اخبار مرتبط را نیز داشته باشد.

یکی از مزایای این شغل این است که امروزه امکان کار به صورت مستقل و پروژه دورکاری برای گرافیست به میزان زیادی فراهم است. بسیاری از گرافیست ها با گرفتن سفارش از مشتری، در زمان تعیین شده پروژه را به صورت کار در منزل آماده می کنند و به مشتری تحویل می دهند.

 برخی از وظایف گرافیست دورکار

  • صحبت درباره نیازها و خواسته های مشتری و مشخص کردن ویژگی های سفارش او
  • انتخاب بهترین و مناسب ترین روش، مواد و سبک متناسب با سفارش مشتری
  • ایجاد طرح های اولیه کار برای نشان دادن به مشتری
  • استفاده از نرم افزارهای تخصصی کامپیوتری برای آماده کردن طرح ها
  • تولید نسخه نهایی با رعایت کردن ویژگی های دقیق نوشتاری، اندازه و رنگ
  • انجام کار با در نظر گرفتن بودجه و زمان اختصاص یافته به آن

در زمان دورکاری استفاده از سیستم های مدیریت کار آنلاین و نرم افزار حسابداری ابری ، برای سازماندهی امور پیشنهاد میشود.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%85%d8%b4%d8%a7%d8%ba%d9%84-%d8%af%d9%88%d8%b1%da%a9%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%82%d8%b3%d9%85%d8%aa-%d8%af%d9%88%d9%85/

انواع نرم‌ افزار‌های یکپارچه از نظر تکنولوژی و بستر فعالیت به چند بخش تقسیم می شوند؟

 نرم‌افزارهای مالی و اداری را می‌توان به چند شکل و روش مختلف دسته‌بندی کرد و هرکدام از این دسته‌بندی‌ها در جایگاه خود ارزشمند و مورد استفاده هستند و در تصمیم‌گیری برای خرید نرم‌افزار توسط کسب و کارها یا سازمان‌ها نقش دارند. اما دسته‌بندی نرم‌افزارها از نظر تکنولوژی و بستر فعالیت شاید یکی از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین انواع دسته‌بندی باشد که در دنیای امروز با توسعه و فراگیر شدن بستر وب و پلتفرم‌های موبایل بیشتر مورد توجه و نیاز است.

بنابراین می‌توان نرم‌افزارها را از یک نظر بر اساس تکنولوژی و زبان تولید شده دسته‌بندی کرد که عبارتند از:

  • فریم ورک دات نت مایکروسافت و بانک اطلاعاتی SQL Server
  • زبان جاوا (Java) و بانک اطلاعاتی اوراکل (Oracle)
  • زبان پایتون (Python) و بانک‌های اطلاعاتی NoSQL و SQL Based
  • سایر زبان‌ها و تکنولوژی‌های مرتبط

همچنین می‌توان بر اساس بستری که امکان نصب و اجرا دارند دسته‌بندی کرد که عبارتند از:

  • قابلیت نصب روی سیستم مشتری
  • قابلیت نصب و اجرا تحت وب
  • قابلیت اجرا به‌صورت ابری (Cloud)
  • قابلیت نصب و اجرا روی موبایل و تبلت (اپلیکیشن)

البته هر یک از دسته‌بندی‌های بالا صرفا به عنوان نمونه بوده و در حقیقت نوع و تعداد دسته‌ها بسیار بیشتر و متنوع‌تر از نمونه‌های ذکر شده است. اما مشتریان مختلف بر اساس گستردگی و ساختار سازمانی خود به روش‌های مختلف، شرکت‌ها را طبقه‌بندی می‌کنند و علاوه بر طبقه‌بندی، موارد مهم دیگری نظیر سابقه فعالیت و عمر شرکت، گستردگی فعالیت شرکت در سطح کشور، تعداد دفاتر و نمایندگی‌ها در شهرهای مختلف، گستردگی و توانمندی‌های مرتبط با خدمات پس از فروش و پشتیبانی، کیفیت مواجهه با بازخوردهای مثبت و منفی مشتری و برخورداری از واحد صدای مشتری، اعتبار شرکت نزد متولیان حوزه‌های مختلف نظیر شورای عالی انفورماتیک کشور، گواهینامه‌های فنی و امنیتی و افتخارات کسب شده در حوزه‌های مختلف و پارامترهای متعدد دیگری که برای مشتریان از درجه اهمیت متفاوتی برخوردار است، در تصمیم‌گیری نهایی آنها نقش دارد.

با در نظر گرفتن کلیه مواردی که ذکر شد، مشتریان سازمانی بزرگ با تحقیق و بررسی کامل نرم‌ افزار یکپارچه مالی و اداری مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند و پس از برگزاری جلسات دمو و مشاهده محیط و امکانات نرم افزار، با در نظر گرفتن ملاحظات سازمانی، نرم‌افزار یا سیستم را تهیه کرده و معمولا برای چند سال و یا برای همیشه کاربر آن سیستم خواهند بود. به همین دلیل شرکت‌های تولید کننده نرم‌ افزار مالی و اداری جامع معمولا در رده شرکت‌های متوسط و بزرگ محسوب می‌شوند و در صورتی‌که پارامترهای ذکر شده را داشته باشند، شریک دائمی مشتری خود خواهند شد.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%db%8c%da%a9%d9%be%d8%a7%d8%b1%da%86%d9%87-%d9%85%d8%a7%d9%84%db%8c-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b

کارکرد سیستم اتوماسیون اداری چیست؟

 شما به عنوان یک مدیر، علاقه‌مندید که بتوانید سرعت انجام کارهای جاری و روزمره‌ را در سازمان خود بالا ببرید. اما واقعیت این است که معمولا زمان زیادی صرف انجام مکاتبات و رسیدگی به درخواست‌ها و نامه‌ها می‌شود. در این بین سیستم اتوماسیون اداری آنلاین می‌تواند نقش بسزایی در کاهش این زمان داشته باشد.

تحقیقات گروه WFMC (تحقیقات انجمن مدیریت جریان کار – ۲۰۰۶) نشان می‌دهد سازمان‌ها و شرکت‌های سنتی عملا تنها از ۳۰٪ زمانی که صرف فرایند‌های خود کرده‌اند، ارزش افزوده دریافت می‌کنند و از ۷۰٪ باقیمانده غیر از اتلاف وقت و هزینه چیزی عایدشان نمی‌شود.

سیستم اتوماسیون اداری، با خودکارسازی بخش‌های متنوعی از فرایندهای اداری، راه‌حلی جهت رفع مشکلات مطرح شده در بالا محسوب می‌شود.

اتوماسیون اداری یک سیستم اطلاعاتی مبتنی بر کامپیو‌تر است که وظیفه‌ی جمع‌آوری، ذخیره و توزیع مستندات، پیام‌های الکترونیک و سایر فرم‌های ارتباطات اداری را بین افراد، گروه‌های کاری و سازمان‌ها را بر عهده دارد. بخش‌هایی از این سیستم‌ها عموما شامل نرم‌افزارهای پردازش کلمه، تصویربرداری مستندات، تقویم و غیره است.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%b3%db%8c%d8%b3%d8%aa%d9%85-%d8%a7%d8%aa%d9%88%d9%85%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%88%d9%86-%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa-%d9%88-%da%86%d9%87-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%a

انواع بازاریابی اینترنتی

 ۱) سئو (SEO) یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو

سئو (SEO) مخفف عبارت Search Engine Optimization و به معنای بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو است. سئو به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که برای افزایش کمیت و کیفیت ترافیک ورودی وب‌سایت از طریق جستجوی ارگانیک موتورهای جستجو صورت می‌گیرد که افزایش بازدید سایت را به دنبال دارد. و همانطور که می‌دانید، معروف‌ترین موتور جستجو، گوگل است.

 ۲) بازاریابی آنلاین با موتورهای جستجو یا SEM

بازاریابی موتور جستجو (SEM) نوعی بازاریابی اینترنتی با استفاده از تبلیغات پولی است که به‌منظور ارتقا وب‌سایت‌ها از طریق بیشتر دیده شدن آن‌ها در صفحات موتورهای جست‌وجو انجام می‌شود. زمانی که شما چیزی را جستجو می‌کنید، وب‌سایت‌هایی که در قسمت میانی صفحه مشاهده می‌کنید، حاصل یک سئو خوب است که در دسته استراتژی‌های رایگان دیجیتال مارکتینگ قرار می‌گیرد و وب‌سایت‌هایی که در قسمت بالا و پایین صفحه مشاهده می‌کنید، حاصل استراتژی سئو است. بازاریابی موتورهای جستجو یک روش مؤثر و خاص برای بازاریابی کسب‌وکار است. مردم آنچه را که می‌خواهند جستجو می‌کنند و تبلیغ‌کنندگان کلمات مرتبط با جستجوها را هدف قرار می‌دهند و شما تنها در صورتی باید به تبلیغ‌کنندگان پول بپردازید که مشتریان بالقوه بر روی لینک تبلیغ شما کلیک کنند.

 ۳) بازاریابی محتوایی

بازاریابی محتوایی، بخشی از استراتژی بازاریابی و توسعه کسب‌وکار شما است که بر ایجاد و توزیع محتوای ارزشمند، مرتبط و یکپارچه تمرکز دارد و هدف کلی آن، جذب مخاطبین جدید و حفظ مخاطبان قبلی است. جذب مخاطب در این استراتژی، با ارائه محتوای ارزشمند انجام می‌شود. می توانید در این راه از طریق آگهی استخدام یک مدیر محتوا خوب پیدا کنید.

 ۴) بازاریابی  آنلاین شبکه های اجتماعی

بازاریابی رسانه‌های اجتماعی (SMM) یکی از روش‌های دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود. در صورت بازاریابی مناسب در این شبکه‌ها، می‌توانید حجم زیادی از مخاطبان را جذب کرده و به کسب‌وکار خود رونق ببخشید. با توجه به فعالیت بخش زیادی از جامعه در پلتفرم‌های اجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام، توئیتر و … حضور و بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی، تقریبا برای هر کسب‌وکاری مفید واقع خواهد شد؛ اما باید در نظر داشته باشید که SMM یک کانال فروش مستقیم نیست و تنها ابزاری است برای کمک به فروش بیشتر، درواقع فروش را مستقیما انجام نمی‌دهد و نیاز به زمان دارد؛ بنابراین، پیش از استفاده از این روش باید اهداف و نیازهای خود را بررسی کرده و سپس تصمیم بگیرید.

 ۵) تبلیغات کلیکی یا PPC

تبلیغات کلیکی (pay per click) به روشی در تبلیغات آنلاین گفته می شود که شما تبلیغ خود را توسط سرویس‌دهنده این نوع تبلیغات در سایت و یا اپلیکیشن قرار داده و به ازای کلیک و توجه کاربران به تبلیغ و محصول خود مبلغی را پرداخت می کنید.

  ۶) بازاریابی آنلاین وابسته یا همکاری در فروش(Affiliate Marketing)

افیلیت مارکتینگ جز روش‌های بازاریابی است که می‌تواند تأثیر مستقیم بر روی فروش محصولات داشته باشد. درواقع این نوع بازاریابی توسط افرادی خارج از کسب‌وکار انجام می‌شود. به بیان ساده در افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی پورسانتی پیشنهاد خرید یا معرفی محصول بر روی وب‌سایت و یا وبلاگ ناشر افیلیت قرار داده می‌شود و اگر این تبلیغات منجر به فروش محصول شود، مبلغی از طرف صاحب محصول به ناشر افیلیت که بازاریابی محصول را انجام داده، پرداخت می‌شود. در این مورد نرم افزار فروش به شما کمک بزرگی می کند.

 ۷) بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ شکلی از بازاریابی مستقیم یا direct marketing است و ابزاری ضروری برای بازاریابی در کسب و کار به شمار می‌رود. به زبان ساده ایمیل مارکتینگ ارسال ایمیل به گروهی از افراد برای معرفی یا ترویج خدمت یا محصول است. اما تعریف بهتر برای ایمیل مارکتینگ را می‌توان ایجاد ارتباط بیشتر و عمیق‌تر با مشتریان و لیدها با ارسال ایمیل دانست.

منبع: 

https://blog.yar.cloud/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%a2%d9%86%d9%84%d8%a7%db%8c%d9%86-%db%8c%d8%a7-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa%db%8c-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f-%d9%85%d8%b

مزایا و معایب استفاده از نرم‌افزار دبیرخانه

 نرم‌ افزار دبیرخانه یار با استفاده از سیستم‌های رایانه‌ای و نرم‌افزارهای وابسته به آن، اطلاعات و مدارک را مدیریت می‌کند. این روش مدیریت اطلاعات بسیار سریع و با دقت بالاست و برای مدیریت حجم بزرگی از اطلاعات مناسب است.

 مزایا:

افزایش کارآیی و سرعت: با استفاده از نرم افزار دبیرخانه، فرآیندهای دبیرخانه‌ای به صورت خودکار و سریع انجام می‌شود. این موضوع می‌تواند به افزایش کارآیی و کاهش زمان مورد نیاز برای انجام کارها منجر شود.

امنیت اطلاعات: با استفاده از نرم افزار دبیرخانه، اطلاعات و سوابق در پایگاه‌داده ذخیره می‌شود که می‌تواند به افزایش امنیت اطلاعات کمک کند. همچنین، امکان ایجاد پشتیبان از اطلاعات و وجود مکانیزم‌های پشتیبانی و بازیابی اطلاعات، می‌تواند از از دست رفتن اطلاعات در صورت بروز مشکلات جلوگیری کند.

دسترسی آسان: با استفاده از نرم افزار دبیرخانه، دسترسی به اطلاعات و فرآیندهای دبیرخانه‌ای به صورت آنلاین و از هر جایی امکان‌پذیر می‌شود. این موضوع می‌تواند به راحتی و سرعت انجام کارها کمک کند.

امکان ارتباط مستقیم با مشتریان: با استفاده از نرم افزار دبیرخانه، مشتریان می‌توانند به صورت آنلاین و از هر جایی با دسترسی های تعریف شده از قبل با دبیرخانه شما تعامل داشته باشند. این موضوع می‌تواند باعث افزایش رضایت مشتریان و روابط سالم بین مشتریان و دبیرخانه شود.

ارتباط بین دستگاه‌ها: با استفاده از نرم افزار دبیرخانه، ارتباط بین دستگاه‌ها و سامانه‌های دیگر نیز امکان‌پذیر است. این موضوع می‌تواند به به بهبود هماهنگی و اصلاح اشکالات در فرآیندهای دبیرخانه‌ای کمک کند.

معایب:

اطلاعات به صورت الکترونیکی و غیرقابل لمس هستند و در صورتی که نیاز به دسترسی به اطلاعات در محل جایی که دسترسی به سیستم‌های رایانه‌ای ندارید، مشکلاتی ایجاد می‌شود.
برای استفاده از این روش، نیاز به آموزش و آشنایی با نرم‌افزارهای مدیریت اطلاعات و مدارک دفاتر دبیرخانه دارید.
برای استفاده از نرم افزار دبیرخانه ممکن است هزینه‌هایی مانند خرید دستگاه‌های رایانه‌ای، نرم‌افزارهای مرتبط و آموزش نیاز باشد.

به طور کلی، هر یک از این روش‌ها برای مدیریت اطلاعات و مدارک در دبیرخانه‌ها و دفاتر، مزایا و معایب خود را دارند. اما در مجموع، استفاده از نرم‌افزارهای دبیرخانه با توجه به سرعت، دقت و هماهنگی بیشتر، برای مدیریت اطلاعات و مدارک در دبیرخانه‌ها و دفاتر بهتر است.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%aa%d9%81%d8%a7%d9%88%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%b5%d9%84%db%8c-%d8%af%d8%a8%db%8c%d8%b1%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%81%db%8c%d8%b2%db%8c%da%a9%db%8c-%d9%88-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81

ساخت تقویم محتوایی

 مرحله‌ی اول: موضوع/مخاطب خود را بشناسید

به ندرت پیش می‌آید که یک برند تنها برای یک گروه از مخاطبان محتوا انتشار دهد. اکثر کسب و کارها و سازمان‌ها واجد گروه‌های سهام‌داران و همچنین انواع مشتریان هستند و نظر هرکدام به محتوای خاص و متفاوتی جلب می‌شود.

به عنوان مثال، یک آژانس دیجیتال همچون شرکت، Modirtools، نه تنها قصد دارد محتوایی بسیار خوب برای مشتریان بالقوه‌اش که ، فرض بگیریم، به نظام‌های مدیریت محتوا علاقه دارند، تولید کند، بلکه همچنین، قصد دارد برای استخدامیان جدید بالقوه نیز محتوا تولید کند تا آن‌ها بدانند شرکتی که قصد دارند برای آن کار کنند از چه کیفیتی برخوردار است.

ارائه‌ی تعریف از انواع مختلف مخاطب کار یک شخصِ تنها نیست، بلکه حاصل گفت و گو میان تمام دپارتمان‌های سازمان شما است که نگاهی به بیرون دارند: فروش، بازاریابی، خدمات مشتری، منابع انسانی و غیره است.

علیرغم اینکه محتمل است تمرکز اصلی استراتژی محتوایی شما توسعه‌ی کسب و کار جدید (مثلاً تولید سرب) باشد، در صورتی که دسته‌های دیگر از مخاطبان را درنظر نگیرید، از نکته‌ای مهم غافل مانده و حتی در حق همکارانتان اجحاف می‌کنید.

هدف دیگر این جلسه‌ی بینادپارتمانی – به جز تشخیص دادن گروه‌های مختلف مخاطبان – تصمیم‌گیری در مورد وزن محتوایی است که میان مخاطبان مختلف توزیع می‌گردد. به عنوان مثال: ۷۵٪ خریداران کالای A 10% خریداران کالای B، ۱۰٪ مشتریان فعلی، ۵٪ استخدامیان جدید بالقوه.

باید از قبل بدانید که در هر ماه/فصل/سال قادر به انتشار چه مقدار محتوا هستید. می‌توانید این میزان را به شخص– ساعت تقسیم کرده یا ارزش مالی به آن تخصیص دهید.

اداره‌ی تولید محتوا به این شکل به شما کمک می‌کند تا به شکلی کاملاْ دقیق مشخص کنید به چه مقدار محتوا برای هر گروه از مخاطبان نیاز دارید. می توانید از نرم افزار مدیریت کار رایگان نیز استفاده کنید.

 

 مرحله‌ی دوم: استفاده از دارایی محتوایی برای ساخت تقویم محتوا

معمولاً لزومی ندارد تمام محتوای مورد نظر را از هیچ تولید کنید. غالب کسب و کارها و سازمان‌ها موجودی‌ای ارزشمند از محتوا دارند که سابقاً از آن‌ها بهره‌برداری کامل نشده است و در انتظار بازاریابی مبتکر نشسته‌اند که از آن‌ها گردگیری کند.

این دارایی‌های محتوایی احتمالاً به یکی از اشکال زیر خواهند بود:

یک مجموعه اسلاید از جلسات تمرین که آن‌ها را می‌توان به عنوان ویدئو، پستی در وبلاگ یا مجموعه اسلایدهای آنلاین مجدداً استفاده کرد؛
اطلاعاتی که از سامانه‌ی مدیریت ارتباط مشتری (CRM)، نظرسنجی‌ها یا حتی بخش مالی به دست می‌آید و قابلیت تبدیل شدن به نمودار اطلاعات یا موضوع خبری دارد؛
مهارت‌های همکارانتان که می‌توان در فرم ویدئو، فایل صوتی، یا مصاحبه‌ی مکتوب ارائه کرد؛ از بایگانی رایگان برای ذخیره محتوا استفاده کنید.
گزارش‌های رسمی که می‌توان در قالب یک سری پست وبلاگی بازنویسی کرد؛
پست‌های وبلاگی قدیمی که می‌توان با اطلاعاتی تازه به‌روزرسانی کرد یا، در صورتی که تمامشان در رابطه با یک موضوع باشند، ترکیبشان کرده و یک پست طولانی یا گزارش رسمی از آن‌ها استخراج کرد.
استفاده‌ی دوباره از دارایی محتوایی حقیقتاً مقدار قابل توجهی از دشواری‌های رسیدن به ایده‌های محتوایی جدید را هموار کرده و به شما کمک می‌کند شکاف‌های موجود در برنامه‌ی محتوایی خود را به شکلی کارآمد پر کنید. همچنین توجه داشته باشید که یک دارایی محتوایی می‌تواند به محتواهای متعددی ختم شود. به عنوان مثال، یک نمودار گرافیکی اطلاعات می‌تواند یک پست وبلاگی را حمایت کند، بدین نحو که صحت اطلاعات موجود در آن پست را تجزیه و تحلیل کند. همچنین می‌توانید از ویدئویی نیز استفاده کنید که به دیگر پی‌آمد‌های یافته‌های پست وبلاگی می‌پردازد.

در الگوی قابل دانلود ما فضایی تحت عنوان مخزن محتوایی وجود دارد که می‌توانید از فضای آن استفاده کرده، تمام ایده‌های محتوایی خود را در آن یادداشت کنید و پیش از انتقال آن‌ها به تقویم محتوایی به هر ایده یک نویسنده اختصاص دهید. حال قادر خواهید بود هر محتوا را حین شکل گرفتن بررسی کنید، در مورد فعالیت‌های اجتماعی و رویدادهای مرتبط با آن یادداشت اضافه کنید، و همچنین به بررسی ایده‌هایی بپردازید که هیچ‌گاه به مرحله‌ی انتشار نمی‌رسند اما منبع الهام دیگر ایده‌ها می‌شوند.

شما می‌توانید تبدیل تاریخ‌ تقویم را انجام داده و از آن مجدداً استفاده کنید. برای ساخت تقویم محتوایی می توانید از مجموعه نرم افزار فروش یار نیز استفاده کنید.

 مرحله‌ی سوم: برنامه‌ریزی، انتشار، تبلیغ، بررسی و تکمیل محتوا

بهتر است جلسات برنامه‌ریزی تحریریه برای تمام افرادی که در تولید محتوا نقش دارند به صورت مرتب برگزار شده و پیش از ضرب‌العجل بعدی – چه ماهانه باشد چه فصلی – برنامه‌ریزی شود. این جلسات به شما کمک می‌کند تا محتوای مورد نظر را از انبار محتوا استخراج کرده و برای انتشار آن‌ها طبق یک چارچوب زمانی واقع‌گرایانه برنامه‌ریزی کنید؛ همچنین در این جلسات می‌توانید به فعالیت‌های شبکه‌های اجتماعی، لیست دریافت‌کنندگان اخبار از طریق پست الکترونیک و دیگر مسائل مربوط بپردازید.

در این جلسات برنامه‌ریزی می‌توانید به بررسی بازدیدها، تعامل‌ها و درآمد دوره‌های گذشته بپردازید تا بسنجید کدام محتوا موفق‌تر بوده (و احتمالاً بهتر است بیشتر شود) و کدام محتوا از موفقیت کمتری برخوردار بوده است (و احتمالاً لازم است بازاندیشی شود).

همچنین می‌توان از تجزیه و تحلیل (هم اینترنتی و هم اجتماعی) و اطلاعات درآمد برای تکمیل محتوایی که پیشتر منتشر شده استفاده کرد، برای مثال، استفاده از مطالب، مقدمه‌ها، لینک‌ به مطالب خارجی و غیره برای تقویت بازدید و تعامل.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%db%8c%da%a9-%d8%aa%d9%82%d9%88%db%8c%d9%85-%d9%85%d8%ad%d8%aa%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%ae%d9%88%d8%a8-%d8%a8%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c%d9%85%d8%9f%d8%b3%d8%a7%d8%a

وظایف دبیرخانه چیست؟

مدیریت اسناد عبارت است از تهیه و تنظیم و اجرای برنامه لازم برای تسهیل و تسریع و دست یافتن به مکاتبات و اسناد و مدارک مورد نیاز از مرحله ایجاد نامه تا امضای اوراق زائد.

 سند:

سند در لغت به معنای تکیه گاه و هر چیزی است که بتوان به آن استناد جست. در فرهنگ اداری به طور کلی حاصل خدمت و فعالیتی است که از طرف افراد و سازمانهای مختلف به صورت نوشته و یا صور مختلف دیگر که با رعایت موازین و مقررات تهیه و تنظیم شده و برای مراجعات بعدی قابل نگهداری باشد اطلاق می شود.

  انواع سند از نظر ارزش :

ارزش اولیه (اداری یا استنادی) : ارزش از نظر ایجاد کننده آن که از نظر زمانی در مرحله جاری و نیمه جاری است مانند اسناد اداری، مالی، حقوقی و …

ارزش ثانویه (بایگانی یا اطالعاتی): ارزش از نظر محققان، پژوهشگران و آرشیویست ها

زمانی که کلیه اقدامات لازم بر روی سند انجام شده باشد و فعالیت یا عملی که منجر به ایجاد آن گردیده، تمام و کامل شود و درصورتی که در مراجع قضایی و قانون مطرح نبوده و همچنین مورد نیاز دستگاه یا فرد ایجاد کننده آن نباشد ارزش اولیه سند پایان می یابد و سند دارای ارزش ثانویه می گردد.

 انواع سند از نظر اعتبار قانونی:

  •  سند رسمی : عبارت است سندی که نزد مأمورین رسمی و در حدود صالحیت و وظایف ایشان و برطبق مقررات قانونی تنظیم می شود مثل شناسنامه، گواهینامه، احکام استخدام و …
  •  سند عادی : عبارت است از سندی که از جانب اشخاص غیررسمی بدون دخالت مأمورین رسمی تنظیم شده و تابع تشریفات خاص نمی باشد مانند دفاتر و اسناد تجاری (غیر از دفاتر که شرایط اسناد رسمی را دارد) نظیر دفتر روزنامه، دفتر دارایی، دفتر کل.

 

سند از نظر حقوقی یکی از وسایل اثبات حق است. به موجب ماده 1284 قانون مدنی ایران، سند عبارت است از هر نوشته ایکه در مقام دعوی یا دفاع قابل استناد باشد. منظور از نوشته ها یا خط، عالمتی است که در روی صفحه خود را نشان دهد و مبین پیام یا مفهوم خاصی باشد.

 به موجب تبصره ماده 1 قانون تاسیس سازمان اسناد ملی ایران مصوب 17/2/1394 ,سند عبارت است از کلیه مرسوالت، دفاتر، پرونده ها، عکس ها و … سایر اسنادی که در دانشگاه و دولت تهیه، صادر و یا دریافت شود و به طور مداوم یا غیر مداوم در تصرف دولت بوده از لحاظ اداری، مالی، اقتصادی، قضایی، سیاسی، فرهنگی و علمی تاریخی به تشخیص سازمان اسناد ملی ایران دارای ارزش نگاه دارای دائم باشد.

استفاده از اتوماسیون اداری برای سازمان ها و افزایش راندمان کاری آن ها پیشنهاد می شود.

 پرونده

مجموعه ای از اسناد و مدارک مربوط به یک موضوع، شخص یا سازمان که به ترتیب خاصی در یک پوشه یا کالسور نگهداری شده است. پرونده مجموعه ای از اسناد مربوط به یک موضوع مشخص و یا یک شخص خاص که با رعایت نظم و ترتیب و با رعایت حق تقدم در یک پوشه و یا زونکن نگه داری شده باشد. محتویات یک پرونده مبین آن موضوع یا مشخصات یک فرد است. و همچنین استفاده از دبیرخانه آنلاین یار در افزایش راندمان موثر است.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%a2%d8%b4%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%a8%db%8c%d8%b1%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d9%88-%d8%b4%d8%b1%d8%ad-%d9%88%d8%b8%d8%a7%db%8c%d9%81-%d8%a2%d9%86-%d8%a8%d8%ae%d8%b4-%d9%87-2/

تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در اکسل چگونه انجام می شود؟

 تاریخ شمسی و میلادی با کمی تقریب، قابلیت تبدیل به یکدیگر را دارند. به این معنی که به کمک یک رابطه ریاضی، تاریخ شمسی به تاریخ میلادی تبدیل شده و حتی برعکس می‌توان تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل کرد. البته برای انجام این کار در نسخه‌های قدیمی اکسل، احتیاج به افزونه‌ یا Addin تاریخ شمسی در اکسل داشتیم. ولی در نسخه اکسل ۲۰۱۶ و ۲۰۱۹، دیگر احتیاجی به این افزونه‌ها نیست و می‌توان مستقیم هر تاریخ شمسی را به میلادی یا برعکس تبدیل کرد. بنابراین موضوع این نوشتار از مجله فرادرس را تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در اکسل قرار داده‌ایم تا با نحوه انجام این کار آشنا شویم.

 

تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در اکسل

با توابع و محاسبات برحسب تاریخ در اکسل در مطلب محاسبات تاریخ در اکسل — راهنمای کاربردی آشنا شده‌اید. در این نوشتار قصد داریم بدون فرمول نویسی یا استفاده از افزونه‌های تجاری (رایگان-پولی)، عمل تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در اکسل را اجرا کنیم. البته توجه داشته باشید که این امر فقط در نسخه‌های اکسل ۲۰۱۶ به بعد امکان‌پذیر است.

ابتدا یادآوری می‌کنیم که تاریخ و ساعت، به صورت یک شماره سریال در سلول ثبت می‌شوند و آنچه باعث می‌شود، به شکل تاریخی نمایش داده شوند، انتخاب قالب تاریخی برای آن‌ها است. از آنجایی که در ویندوز ۱۰ و اکسل ۲۰۱۶، تاریخ شمسی قابل شناسایی و استفاده است، می‌توان به راحتی هر تاریخ شمسی را به میلادی یا تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل کرد.

به تصویر ۱ دقت کنید، تاریخ اولین روز شمسی در سال ۱۳۹۹ در سلول A1 به صورت «۰۱/۰۱/۱۳۹۹» ثبت شده است. برای ثبت این مقدار ابتدا لازم است روی سلول کلیک راست کرده و از فهرست ظاهر شده، گزینه Format Cells را انتخاب کنیم. با تنظیم پارامترهای پنجره مطابق با تصویر ۱، محتویات سلول با تاریخ شمسی، کامل می‌شود

همانطور که مشخص است، ترتیب و مراحل کار با شماره در تصویر ۱، دیده می‌شوند. توجه داشته باشید که در قسمت شماره ۶، نحوه نمایش تاریخ شمسی در سلول دیده می‌شود و بخش شماره ۷ نیز محتویات واقعی سلول را در نوار فرمول نشان می‌دهد. از آنجایی که گزینه شماره ۵، یعنی Input dates according to selected calendar را انتخاب کرده‌اید، مقدار ثبت شده در سلول به صورت شمسی خواهد بود.

حال با کمک همین پنجره تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در اکسل را اجرا می‌کنیم. به این منظور کافی است قالب نمایش سلول یعنی فرمت سل را تغییر داده و طبق مثلا تقویم میلادی (Gregorian) در آوریم. این کار در تصویر ۲ به خوبی نمایش داده شده است. البته در قسمت Sample‌ نیز قبل از ثبت کامل، تغییرات به صورت پیش‌نمایش در این پنجره دیده می‌شوند.

به این ترتیب مشخص می‌شود که تاریخ اول فروردین سال ۱۳۹۹، برابر با ۲۰ام مارس ۲۰۲۰ خواهد بود. به همین سادگی می‌توان تبدیل تاریخ شمسی به میلادی در اکسل را انجام داد. حتی می‌توان گامی به جلو برداشت و برای تبدیل عکس نیز اقدام کرد. کافی است پس از وارد کردن تاریخ میلادی در یک سلول، قالب‌بندی آن را بر مبنای تقویم شمسی در آورید. 

نکته: از این شیوه برای تبدیل تاریخ شمسی به قمری، تبدیل تاریخ هجری قمری به شمسی، تبدیل تاریخ هجری قمری به میلادی و … نیز می‌توان استفاده کرد. موضوع قابل توجه آن است که محاسبات و بعضی از توابع تاریخ در اکسل، برای هر یک از تقویم‌های معرفی شده ، قابل اجرا هستند.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d8%aa%d8%a8%d8%af%db%8c%d9%84-%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%ae-%d8%b4%d9%85%d8%b3%db%8c-%d8%a8%d9%87-%d9%85%db%8c%d9%84%d8%a7%d8%af%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%da%a9%d8%b3%d9%84/

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد